Moos Reiniging Weert logo

Nieuws

Moos-Reiniging biedt nieuwe service aan

Vanaf vandaag biedt Moos Reiniging weer een nieuwe service aan namelijk rolluik reiniging. De rolluiken kunt u zowel aan de binnen als buitenzijde door ons laten reinigen.Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de tarieven neem dan contact met ons op.

Lees verder »

Ook voor dakgootreiniging bent u bij ons aan het juiste adres

Moos-Reiniging neemt deze vaak lastige klus graag voor u uit handen.De dakgoot schoonmaken wordt vaak vergeten, maar het is zeker niet onbelangrijk. Om er voor te zorgen dat er geen verstoppingen of lekkages ontstaan door onder andere bladeren, takjes, mos en vuil raden wij u aan om de dakgoten 1 à 2 keer per jaar schoon te laten maken.Heeft u interesse neem dan contact met ons op.

Lees verder »

Pantein Extra gaat samenwerking aan met Moos-Reiniging

Pantein extra biedt onze diensten aan zodat u er zeker van kan zijn dat u de service krijgt van een betrouwbaar bedrijf tegen een eerlijke prijs.U kunt kiezen voor een eenmalige uitvoering of volgens een vaste frequentie die u zelf bepaald.Als lid van Pantein Extra krijgt u 10% korting op alle diensten die Moos-Reiniging aanbiedt.

Lees verder »

ABD Cleaning Gemert wordt Moos-Reiniging

Vanaf 12-2-2020 gaat u Moos-Reiniging ook meer in de regio’s Gemert, Bakel, Uden, Veghel en Nijmegen aan het werk zien.Zowel ons bedrijf als werkgebied blijft maar groeien maar nieuwe klanten blijven welkom.U kunt een prijsindicatie opvragen of we komen bij u op locatie om een vrijblijvende en passende offerte op te stellen.Al onze diensten bieden wij aan zowel op afroep of met een vaste frequentie die u zelf bepaald.

Lees verder »

Caris Asten wordt Moos-Reiniging

Vanaf 1-12-2019 neemt Moos-Reiniging alle werkzaamheden van Caris Asten over zowel de zakelijke als particuliere klanten.Heeft u eventuele vragen horen wij dit graag, ook als u nog geen klant bij ons bent.Wij komen vrijblijvend bij u op locatie langs om de werkzaamheden te bekijken en bieden u daarbij een passende offerte aan.Het is ook mogelijk om een prijsindicatie op te vragen.Wij voeren de werkzaamheden zowel eenmalig uit of met een vaste frequentie die u zelf bepaald.

Lees verder »